AIESEC шукає лідерів! Давайте дізнаємося, як AIESEC вплинув на життя членів осередку Львові!

AIESEC шукає лідерів! Давайте дізнаємося, як AIESEC вплинув на життя членів осередку Львові!

В студентські роки молодь починає думати та планувати своє майбутнє. З’являються переживання стосовно вибору кар'єрного напрямку, пошуку можливостей для отримання професійних навичок та практичного досвіду.

Для деяких особистостей важливим фактором стає необхідність активної соціальної взаємодії, в той час як інші прагнуть зробити значний вплив на суспільство та на свою країну. Для багатьох стає актуальним прагнення знайти власне покликання та зрозуміти себе.

Саме досягнення подібних цілей і стало фундаментом для створення осередку розвитку для молоді - організації AIESEC.

AIESEC — це міжнародна молодіжна  організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів.

Представництво AIESEC є в понад сто країн світу, і тисячі людей об’єднані заради однієї мети: щоб кожна молода людина працювала над своїм розумінням миру та спільними діями покращувала світ.

Чому ти прийшла в AIESEC і що ти отримала тут?

(с) Анна Походенко, представниця відділу управління талантами ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Львів

Рішення податись в організацію насправді було дуже спонтанним, однак в один момент я втомилась жити за тими правила, які сама собі створила. Вперше я почула про АЙСЕК на першому курсі, але наважилась зробити цей крок лише на третьому і це насправді одне з найкращих рішень в моєму житті. Я сподівалась познайомитись з новими людьми, розвинути англійську, поспілкуватись з іноземцями й так і трапилось, проте це лише маленька частинка всього, що мені дала ця організація.

Я врешті-решт зустріла дійсно хороших друзів та знайшла нові цікаві знайомства. Я помітно дуже виросла у особистісному і професійному планах, відкрила у собі нові можливості та навички, які раніше здавались страхами. Після постійних мрій я нарешті маю конкретні, реальні цілі і завдяки отриманому досвіду маю шляхи та інструменти для їхнього досягнення. І звісно величезну кількість різноманітних емоцій - приємних, що дійсно змінили моє життя на краще, і дещо складних, які мотивують рухатись далі. Одним словом, цей досвід не те що виправдав мої очікування, але й значно їх перевершив)

Як AIESEC допоміг тобі з професією?

(с) Діана Ковальська, лідерка команди зв’язків з громадськістю ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Львів

 Я в організації майже два роки і за цей час я отримала дуже багато. Окрім того, що я знайшла чудових друзів, мала можливість робити великий вплив на суспільство, покращила свої комунікативні навички, то я ще й змогла здобути професійні навики. Завдяки AIESEC я змогла отримати роботу в ІТ-компанії, яку дуже давно хотіла, але раніше мене не брали через відсутність досвіду. 

В AIESEC можна розвинутись в різних напрямках, таких як: продажі, фінанси, організація подій, маркетинг і інше. Насправді, я знаю багато людей, які змогли знайти роботу в крутих компаніях завдяки нашій організації.  Це дуже гарна можливість отримати корисний професійний досвід, який пізніше допоможе в кар’єрі.

Який вплив ти зробила на суспільство будучи в AIESEC?

(с) Софія Папірянська, керівниця департаменту розвитку партнерств з корпоративним сектором, організацій подій та зв'язків з випускниками ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Львів

AIESEC - це місце, де ти отримуєш не лише круту спільноту та особистісний розвиток, але й робиш великий вплив на свою громаду та країну загалом. 

Будучи членкинею AIESEC я змогла долучитись до зміни стількох життів, скільки навіть не зможу порахувати. У відділі вихідних волонтерських стажувань я затвердила 14 людей, які поїхали закордон та працювали з дітьми та дорослими, а відповідно змінювали і їхні життя. Це вплив, який неможливо порахувати кількісно, можна лише розуміти, що це безкінечний ланцюг впливу, який передається від людини до людини і, можливо, він ніколи не зупиняється. 

Окрім цього я тісно працювала і ще досі працюю з корпоративним сектором, що допомагає мені вкладатись у розвиток молоді, адже контакт з компаніями дає їм розуміння, як вони можуть розвиватись саме тут - в Україні. Для корпоративного сектору - це чудова можливість проявити свою корпоративно-соціальну відповідальність та зробити вплив на молоде покоління, яке вже зовсім скоро буде будувати майбутнє України.

AIESEC – це не лише організація. Це світ, де можливості безмежні, де розвиток — це норма, де спільнота — це друзі, а волонтерство — це справжня сила. Долучайся до AIESEC, і ти відкриєш для себе новий світ, де ти – не просто глядач, а активний учасник глобальних змін. 

Змінимо світ разом!

with aiesec.

Також слідкуй за AIESEC в Instagram і Telegram та дізнавайся про ще більше можливостей саме для тебе!