Ти багатше, ніж ти думаєш!

Ти багатше, ніж ти думаєш!

Фінансова грамотність - одна з найпопулярніших тем серед молоді. Мало хто знає, як ефективно управляти фінансами і не впадати при цьому в крайнощі. Хтось думає, що достатньо економити ледь не на всьому та відмовляти собі у бажаних, але дорогих речах, а хтось переконаний, що взагалі ніколи не зможе змусити себе вести та аналізувати власний бюджет, бо це нудна справа, яка забирає багато часу. У будь-якому випадку, проблема нікуди не зникає.

Чому це важливо?

Управління персональними фінансами - це і є управління власним життям. Саме від нього залежить, коли ти поїдеш на відпочинок, скільки вихідних зможеш взяти та якої якості зробиш ремонт у квартирі. З одного боку, хочеться бути фінансово грамотною людиною, яка планує та розуміє свої потреби, а з іншого - не відчувати себе залежним від грошей. Про те, як вирішити це та багато інших питань раз і назавжди, ми поговоримо на YouthSpeak Forum 28 серпня, де у ролі спікерів на тему фінансової грамотності будуть люди, які стикаються з його основними принципами кожного дня - Кондратова Галина - менеджер з організації дистанційного обслуговування та Ількевич Лілія - начальник відділу дистанційного обслуговування UKRSIBBANK. 

Кондратова Галина - менеджер з організації дистанційного обслуговування та Ількевич Лілія - начальник відділу дистанційного обслуговування UKRSIBBANK

Кондратова Галина - менеджер з організації дистанційного обслуговування та Ількевич Лілія - начальник відділу дистанційного обслуговування UKRSIBBANK

“UKRSIBBANK, як Top Employer, розвиває культуру Learning organization та є компанією, яка вчить та навчається, веде відкритий діалог з молоддю, підтримує освітні заходи та обмінюється міжнародним досвідом. Тема фінансової грамотності є досить актуальної для сучасної молоді, оскільки такі знання дозволяють раціонально планувати та розподіляти бюджет, заощаджувати та відчувати стабільність у цьому мінливому світі.”

Приходь до нас - ми поділимося лайфхаками, завдяки яким ти швидше втілиш свої мрії. Володіючи основами фінансової грамотності, ти зможеш не залежати від обставин і впевнено рухатися до мети.

Чекаємо на форумі 28 серпня в Chamber Plaza у Києві, реєструйся за посиланням - https://bit.ly/2UIUzvU