Підсумки “Найбільшого уроку у світі” у Тернополі

Підсумки “Найбільшого уроку у світі” у Тернополі

22-28 квітня Відокремлений підрозділ ВМГО “AIESEC в Україні” втілили в дійсність ініціативу “Найбільший урок у світі”. Цей проект мав на меті розповісти дітям про “Цілі сталого розвитку”, ми на власні очі побачили і почули як їм цікаво дізнаватись, аналізувати та озвучувати свої ідеї щодо покращення актуальних проблем в Україні. 

"Найбільший урок у світі" - це всесвітня ініціатива створена Project Everyone та UNICEF націлена поширити обізнаність про Цілі сталого розвитку серед молоді і дітей, та надихнути їх стати тим поколінням, що змінює світ.

Щодо підсумків: до проекту “Найбільший урок у світі” було залучено близько 200 шкіл в Україні, що є безперечно чудовим результатом. Загалом було проведено 883 уроки, та залучено близько 21136 дітей. 

Декілька слів від амбасадорки Іри Скрибки - Насправді, "Найбільший урок у світі" перевершив всі мої очікування. Я була неймовірно вражена тим, наскільки я особисто можу впливати на дітей та освіту в цілому. Найкраще в цих уроках - це спостереження за тим, як діти починають розуміти їх власну важливість у формуванні майбутнього України та світу і що кожен їх маленький крок важливий. Я дуже щаслива, що можу бути не тільки новатором змін, а й надихати на ці зміни інших.

Керівник команди по роботі з рекламою проекту "Найбільший урок у світі” Відокремленого підрозділу ВМГО "AIESEC в Україні" у м. Тернопіль, а також Менеджер з логістики на Національній Вступній конференції події "Найбільший урок у світі" - Вже другий рік підряд приймаю участь в даному проекті і був радий знову проводити уроки для дітей на тему Цілей сталого розвитку.

Приємно розуміти, що в нас така активна молодь, котра долучається до таких ініціатив.

Підсумовуючи наші результати, ми дуже раді визнати те, що наші уроки уроки пройшли успішно. Ми вдячні всім, хто був залучений до цього заходу. Ми показали хороший приклад дітям щодо аналізу та вирішення проблем, почули їх власні ідеї, і ще раз переконались, що на наших очах ростуть та розвиваються люди, які вже в дорослому віці зможуть допомогти в вирішенні складних питань та актуальних проблем.

Як ви бачите, реалізація наших уроків добігає завершення. Але це не кінець! Це початок історії того, як діти відвідавши наші уроки, будуть, не побоюся цього слова, змінювати світ.

Віримо в майбутнє нашої молоді!

Навчаючи навчайся!

Наші соціальні мережі: https://www.instagram.com/aiesecinukraine?igsh=MW05ZWN2YjNva3BxNw==