Розкриття потенціалу молоді:Youth Speak Forum від AIESEC у Харкові

Розкриття потенціалу молоді:Youth Speak Forum від AIESEC у Харкові

А ви вже чули про найбільшу молодіжну подію у Харкові? Зовсім скоро оффлайн 12 листопада відбудеться наймасштабніший івент року - Youth Speak Forum від AIESEC у Харкові, який об’єднує молодь, студентів, блогерів, активістів та професіоналів з різних галузей усього міста, щоб поділитися ідеями для подолання викликів сучасності.

Що таке Youth Speak Forum?

Youth Speak Forum - це грандіозний захід, організований міжнародною молодіжною організацією AIESEC. Зовсім скоро Youth Speak Forum відбудеться офлайн у Харкові, щоб об‘єднати проактивну молодь, блогерів та представників урядових та комерційних секторів, з метою здобуття нових інсайтів, ухвалення колективних рішень та їх подальшої реалізації на практиці.

На Youth Speak Forum учасники мають можливість взяти участь у панельних дискусіях, семінарах та інших активностях, спрямованих на вирішення конкретних глобальних проблем. Форум надає платформу для обміну думками та ідеями, створює перспективи, щоб знайти партнерів для реалізації проєктів, спрямованих на розвиток країни.

Що ви отримаєте на Youth Speak Forum?

  1. Розвиток лідерських якостей. Форум надає можливість молодим людям розвивати свої лідерські здібності, навички комунікації та спроможність впливати на події в світі.
  2. Нетворкінг. Форум надає можливість поспілкуватися з однодумцями, розширити коло знайомств та просто обмінятися досвідом та ідеями з однолітками.
  3. Нові горизонти. Форум надає можливість поспілкуватися зі спеціалістами. Це також може наштовхнути вас на те, чим ви хотіли б займатися в майбутньому.
  4. Робота та організації. Форум надає можливість долучитись до організації, прокачати свої навички або навіть знайти роботу.
  5. Вирішення глобальних проблем. Форум надає платформу для обговорення та пошуку рішень глобальних проблем, таких як екологія, освіта, сталість та соціальна відповідальність.

Зроби свій внесок!

Youth Speak Forum націлений на досягнення цілей сталого розвитку номер 5, 8, 12 та 17. Форум спрямований на співпрацю молоді з бізнес-сектором та громадськими організаціями з метою обговорення соціальних проблем у нашій країні та знаходження шляхів їх вирішення. Цей проект надає учасникам можливість бути активно залученими до створення позитивних змін, сприяти розвитку сталого суспільства та виконанню глобальних цілей сталого розвитку. 

Youth Speak Forum - важливий внесок у стале суспільство. Закликаємо кожного приєднатися до цього захоплюючого заходу. Молодь - це майбутнє, і коли ми спільно спрямовуємо свої зусилля на вирішення глобальних проблем, ми робимо світ кращим для всіх. 

Реєструйся за посиланням на форум: https://bit.ly/3FRVspP

Створюй майбутнє with aiesec.