Скажи “HELLO” новим проєктам від AIESEC в Україні!

Скажи “HELLO” новим проєктам від AIESEC в Україні!

З 24-го лютого всі ми живемо в нових реаліях і AIESEC в Україні не є виключенням. Війна внесла корективи у роботу організації, проте не зупинила нашу діяльність: ми згуртувалися і зібрали ідеї для того, щоб молодь України мала змогу навіть у такий час рухатись вперед. У дописі нижче розповідаємо вам про нові крутезні проєкти і можливості.

Ще з 1948 року організація робить все, щоб молодь у нашому світі мала більше можливостей, могла розвиватися у різних напрямках і, найголовніше - жити у світі, де люди розуміють один одного. Тож, AIESEC не зупиняється на шляху до досягнення цієї мети незважаючи ні на складні умови, ні на те, що наші мембери розкидані по всьому світу. 

Ми діємо збалансовано і демонструємо єдність для того, щоб молодь України за будь-яких умов могла розвивати себе і своє суспільство.

У нас додалися проєкти, що дозволяють розширити поле діяльності - освіта школярів і забезпечення допомоги тим, хто до нас звертається. Хочемо, щоб ви були в курсі і теж могли скористатися тим, що пропонує організація зараз, тож читайте далі, щоб дізнатися деталі про нашу діяльність в сучасних умовах.

Отож, ось наші 3 нові проєкти:

       1. Освітній проєкт

Мета: дати дітям і молоді від 6 до 18 років можливість отримувати різносторонні знання і відкривати для себе нові горизонти.

В цього проєкту є 3 напрямки, спрямовані на різні вікові категорії для того, щоб кожна група могла дізнаватися те, що їй цікаво.

-початкова школа - школярі від 6 до 10 років офлайн або онлайн проводять активно час з нашими волонтерами і в ігровій/інтерактивній формі дізнаються щось нове.

-середня школа - учні  отримують знання під час онлайн уроків з людьми, що були на стажуваннях від AIESEC. Основна мета - розповісти про Цілі сталого розвитку, на що вони спрямовані та чому важливі.

-старша школа - розуміємо, що старші учні зараз найбільше розгублені, адже їм необхідно вирішувати питання із вступом до університету та вибором майбутньої професії, тому пропонуємо їм вебінари, які допоможуть зібрати свої думки та виробити план дій. В їх основі - знання про тайм-менеджмент, розвиток креативного та критичного мислення, базових hard та soft скілів та  самоорганізацію.

       2. Гуманітарний проєкт

Мета: з’єднати тих, хто потребує гуманітарної допомоги з тими, хто її надає.

В реаліях війни необхідно діяти швидко і ефективно, а так не завжди буває, коли не знаєш куди звернутися за допомогою чи кому її передати.

У нас є велика база громадських організацій, благодійних фондів, частина з яких якраз і займається питанням гуманітарної допомоги. До того ж, кооперація відбувається не тільки на національному рівні, а й на міжнародному - співпрацюємо із іноземними партнерами. 

Наша команда опрацьовує звернення, що поступають, прокладає логістичні маршрути, шукає складські приміщення і людей, які готові перевезти гуманітарку із точки А в точку Б у взаємодії з цими ГО. Таким чином витрачається мінімум часу на те, щоб люди отримали допомогу  і ми можемо бути впевнені, що це саме те, що їм потрібно. 

       3. Інформаційний проєкт

Мета: з’єднати тих, хто потребує інформацію і тих, хто її знає.

Під час пошуку інформації все впирається у знання джерел та у час, щоб їх знайти. Велика кількість людей просто не знає куди писати, звертатися за тим чи іншим питанням.

Команда AIESEC допомагає тобі з цим - ти звертаєшся до нас із питанням і ми надаємо тобі канали, які містять відповідь на нього.

Якщо в тебе виникли питання щодо певного проєкту або ж ти хочеш долучитися до їх втілення  - пиши нам в інстаграм або телеграм @aiesecinukraine, будемо раді допомогти!

Не забуваємо також про те, що гріє серце всім, хто знайомий з організацією, а саме - стажування від AIESEC. У нас працює програма Професійних стажувань, які дають тобі можливість зосередитися на своєму рості як спеціаліста і працювати у інтернаціональній команді. 

Якщо тобі 18 і більше років, ти хочеш розвинути свої hard і soft скіли і отримати професійний досвід за кордоном - переходь за посиланням https://aiesec.ua/global-talent, там дізнаєшся більше про програму стажувань і зможеш зареєструватися для того, щоб наші менеджери допомогли тобі із підбором!

Не чекай перемоги, щоб почати щось робити. Активна молодь - запорука існування незалежної, розвинутої держави. Доєднуйся до проєктів від  AIESEC і допомагай своїй країні вже зараз через розвиток себе!