Топ 5 конференцій цієї осені для молоді в Києві

Топ 5 конференцій цієї осені для молоді в Києві

Осінь підкралася дуже непомітно, але щороку вона вносить корективи у життя кожного й кожної з нас. Сумуєш за духом конференцій, нетворкінгом та воркшопами, після яких єдине бажання - діяти та розвивати себе? Вважаєш, що осінь – найкращий час для розвитку, нових навичок та корисних знайомств? Впевнені, що ви вже не раз задумувався про те, які ж конференції відвідати, як знайти їх деталі та що там буде.

Сьогодні ми зібрали для вас топ-5 подій для молоді цієї осені у Києві та інших містах України. Це як онлайн, так і офлайн заходи. Вмощуйтесь зручніше, адже події дуже гарячі!

22 жовтня - Безпечний сир для мишки - вебінар про безпеку в Інтернеті | online

Безпечний сир для мишки  - це безкоштовний вебінар від ФРІ про те, як почувати себе безпечно у Інтернеті. На ньому вони розкажуть про те:

- Як уберегти свої соціальні мережі від злому

- Як працюють фішингові сайти та в чому їх небезпека

- Чому варто приховувати свій номер телефону

-  І нарешті, чи існує ідеальний захист?

Попередня реєстрація: https://bit.ly/2EyANej

Де: Zoom

30 жовтня — 1 листопада - Hack for Locals 2.0 | online

Hack for Locals 2.0: «Безпечні спільноти» (Safer Communities Hackathon) —це онлайн-хакатон для тих, хто не чекає на зміни, а творить їх. Небайдужі проактивні громадяни з усієї країни — представники зовсім різних сфер — об'єднають свій досвід і знання, щоб разом шукати рішення, які сприятимуть побудові більш «розумних», сильних, безпечних і згуртованих спільнот.

Головна тема хакатону — безпека, тому буде обговорено цифрову безпеку і грамотність, громадську безпеку, а також реагування на кризи та можливості раннього попередження.

Hack for Locals 2.0 пройде у онлайн-форматі з використанням програм Slack та Zoom. Додатково буде облаштовано 8 партнерських офлайн-локацій у різних містах України.

Більше: https://hackforlocals.org/

 7 листопада – YouthSpeak Forum від AIESEC | online

YouthSpeak Forum – подія про і для тих, хто шукає однодумців, мотивацію та практичний розвиток. Це конференція, де висловитись, почути, надихнутись – найголовніше правило.

Цього року Youth Speak Forum - це не лише про кар’єру та професійне зростання, ти зможеш також долучитись до створення нових проєктів для молоді та з’ясувати як втілити їх в життя, дізнатися  про можливості для свого розвитку на Networking space від відомих компаній.

На конференції ти зможеш прокачати свої лідерські навичик, soft skills, відвідати цікаві лекції та корисні воркшопи від спікерів та партнерів.

Основні теми YouthSpeak forum 2020:

Як розвивати свої ідеї; гендер і сексуальність; як розвинути медіа-грамотність; як створити ідеальне CV; права молоді та як запобігти їх порушенню; особистий бренд та як його створити?

Де: Київ, Львів, Тернопіль, Чернівці

Ціна:  залежить від міста

Більше: https://youthspeakforum.aiesec.ua/

21 — 22 листопада - Ukrainian Digital Forum 2020

Ukrainian Digital Forum - це online-конференція про digital-маркетинг від найкращих агенцій та маркетологів країни.

Конференція буде корисною для  маркетологів, дизайнерів, блогерів, програмістів, аналітиків та навіть для власників та СЕО компаній.Будуть розглянуті такі питання:

- як правильно будувати відділи маркетингу та продажів,

- як грамотно оцінювати результативність рекламних кампаній та формувати вектор дій для компанії в сучасних умовах ринку.

Конференція допоможе вам розширити свої знання про маркетинг, а також знайти нових партнерів/клієнтів/співробітників.

Також поговорять про стратегії, креативи, таргетинг, брендинг, контекстна реклама та дизайн та розкажуть про секрети успіху відомих брендів.

Більше: https://digital-forum.com.ua/

28 листопада – Career Start від AIESEC | Online

CAREER START — це конференція про можливості, яка допоможе тобі знайти роботу мрії. Там ти зможеш познайомитись з представниками компаній, послухати провідних спеціалістів, закріпити знання на воркшопах.

І найголовніша перевага — ти зможеш потрапити на співбесіду прямо з місця проведення заходу.

Що тебе чекає на події: розкажуть відверто про те, як змінився ринок праці для молоді в новій «ковідній реальності» та які можливості дала дистанційна робота, а також як молодим і активним студентам легше розпочати кар‘єру.

На Career Start ти зможеш застосувати здобуті знання на практиці:

● створиш ідеальне CV та отримаєш практичний досвід на воркшопах.

Де: Київ, Івано-Франківськ

Ціна: 150-200 грн

Більше: https://careerstart.aiesec.ua/

Не прогав свою можливість для розвитку та приходь на класні події у Києві і не тільки! Ми обов’язково будемо там, а ти?