Як бути корисним собі та країні. Можливості від AIESEC в Україні.

Як бути корисним собі та країні. Можливості від AIESEC в Україні.

Волонтерство, починаючи з 24 лютого, набуло зовсім нового для українців значення. Волонтер - тепер це та людина, яка працює на благо країни та яка має на меті наближення нашої перемоги. 

Але волонтерство в Україні з’явилось задовго до подій 24 лютого. Волонтерство було в різних інших значеннях, з іншими цілями та сьогодні ми розкажемо про контекст волонтерства в нашій організації зокрема. 

В 1994 році в Україні була зареєстрована Всеукраїнська молодіжна громадська організація AIESEC в Україні, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів. AIESEC в Україні працює в сфері цілей сталого розвитку, інформуючи суспільство в цій тематиці та організовуючи ініціативи, які сприяють вирішенню таких проблем. 

Зараз AIESEC в Україні проводить набір в організацію, взяти участь в розвитку країни можуть студенти від 17 до 20 років в таких містах як Київ, Харків, Львів, Дніпро, Вінниця, Одеса, Черкаси, Чернівці, Тернопіль, Івано-Франківськ та Кропивницький. 

З AIESEC в Україні ти зможеш : 

- навчати дітей від 6 до 18 років різностороннім знанням та впливати на якість освіти власноруч

- організовувати освітні події, такі як Найбільший Урок у Світі та Youth Speak Forum та підіймати важливі для молоді теми

- отримати досвід у сферах маркетингу, event management, project management, продажах чи customer support

- прокачати своє ком’юніті та познайомитись з проактивною молоддю 

- практикувати та покращувати англійську

Приєднавшись до AIESEC в Україні ти зможеш бути корисним собі, розвиваючи свої навички та оточення і зможеш робити вклад в розвиток української молоді.

Приєднуйся до нас - посилання для реєстрації !

Слідкуй за AIESEC в Instagram і Telegram та дізнавайся про ще більше можливостей саме для тебе!