Як запакувати свій досвід перед інтерв’ю з роботодавцем?

Як запакувати свій досвід перед інтерв’ю з роботодавцем?

Амбіційний студент, який мріє про вакансію в хорошій перспективній компанії? Але як отримати job offer, якщо не маєш професійного досвіду? 

Будь-які роботодавці використовують як мінімум 2 базові етапи відбору - резюме та співбесіда. Вважається, що цього достатньо, аби знайти саме ту людину, яка потрібна компанії. Тож поговоримо про кожний по черзі:

Резюме - це спосіб справити найперше враження, яке дуже важливе при працевлаштуванні. Чим влучніше ти підбиратимеш слова та дійсно необхідну й актуальну інформацію, тим ближче будеш до омріяної вакансії. Але насправді все не так просто, як здається. Існує сотні шаблонів резюме та думок стосовно того, як виділити та розмістити необхідні скіли. Що ж з цього буде найбільш вдалим для HR-менеджера?

Співбесіда - етап, який сприймають найбільш нервовим, адже тобі нікуди сховатися від запитань та пильного погляду. Та чи дійсно це стресово? Продовжувати боятися зустрічі чи заспокоїтися та відкрито й чесно показати своє прагнення та мотивацію працювати?

Катерина Соловьйова та Олена Цятковська - HR-менеджерки Comfy

Катерина Соловьйова та Олена Цятковська - HR-менеджерки Comfy

Так багато питань і так багато відповідей на нашому YouthSpeak Forum 28 серпня, де досвідчені HR-менеджери Катерина Соловьйова та Олена Цятковська розкриють такі теми:

- як студенту або молодому спеціалісту упакувати для співбесіди свій досвід, навіть якщо його немає
- які якості хочуть бачити рекрутери в кандидатах в сучасних компаніях
- як взагалі мислить рекрутер, на що звертає увагу, як робить висновки про кандидата

"Comfy бере участь у форумі, тому що розвиток молодих талантів, допомога їм в побудові кар'єри - це те, що ми можемо і хочемо робити.  Ми раді ділитися досвідом з тими, хто тільки починає свій кар'єрний шлях, адже вже для багатьох молодих фахівців ми стали першим місцем роботи і потужним трампліном для професійного і особистого розвитку.
Ми часто бачимо ситуації, коли талановита людина не може отримати роботу через відсутність досвіду. Ми розповімо, як упакувати досвід студентства та волонтерства в досвід, цікавий рекрутеру на співбесіді."

Не вагайся та долучайся до YouthSpeak Forum 28 серпня у Chamber Plaza у Києві за цим посиланням! Ми підготували унікальну та актуальну інформацію саме для тебе!