У Києві відбувся хакатон YouthHack

У Києві відбувся хакатон YouthHack

Минулих вихідних, 11 та 12 листопада, Відокремлений підрозділ ВМГО «АЙСЕК в Україні» у місті Києві провів хакатон для проактивних українців.

YouthHack – це спроба молоді адресувати виклики війни в різноманітних бізнес-сферах та хакнути свій потенціал для сприяння економічному розвитку України.

Поговорили про проблеми, з якими стикнулися багато компаній та стартапів у зв’язку з повномасштабним вторгненням, їх подолання, уроки та висновки, про різноманітність сучасного ринку праці, конкурентність молодих українців на цьому ринку та про навички, які шукають роботодавці сьогодні.

За два дні події в учасників була можливість не лише послухати корисні лекції від представників партнерських компаній, взяти участь у панельній дискусії та розв’язати кейс у сферах маркетингу, закупівлі або інвестицій, а й відчути себе частиною команди, проконсультуватися з кваліфікованими менторами та познайомитися зі схожими на себе людьми.

Хакатон відвідало близько сотні людей, загалом над трьома кейсами працювала 31 команда. Ті, хто знайшов найкращі рішення проблем, виграли призи від Coca Cola HBC, Brainstack_ та Blackshield Capital.

А ще кожен з учасників отримав подарунковий пакет від AIESEC у Києві з крутими сувенірами. Одним із партнерів YouthHack став бренд із дизайну поліграфічної чи іншої продукції з графічними елементами AG CITY. Ексклюзивно для нас вони виготовили тематичні блокноти на згадку про подію. Та це далеко не весь діапазон їхніх послуг: AG CITY спеціалізується на всіх видах рекламно-сувенірних товарів, від листівок та візиток до кулькових ручок та індивідуальних замовлень споживачів на будь-який вид продукції. Турбуються фахівці команди також і про якість, тому в нас не було жодних сумнівів щодо того, чи сподобаються записники учасникам хакатону. 

Ми допомогли українській молоді реалізувати їхні ідеї, а AG CITY допоміг нам реалізувати наші та зробив цінний внесок у наш захід.

Такі події, як YouthHack, вкотре доводять, що думки молоді – неординарні та важливі для розвитку економічного потенціалу нашої країни, а головне – варті уваги та втілення в життя.