Зера ділиться історією стажування у Туреччині, місто Ізмір

Зера ділиться історією стажування у Туреччині, місто Ізмір

Якою діяльністю ти займалася разом з іншими волонтерами на проєкті?

Нами велася розробка стартапу: перші 2 тижні ми відвідували пари в університеті за напрямом бізнесу, а потім поділилися на групи та створювали щось своє. Кожен стартап мав допомогти мешканцям міста і не тільки.

Що тобі запам`яталось найбільше з твого стажування?

Зі мною відбувалося щось неймовірне! Сяйво мої посмішки було видно на протилежній стороні вулиці. Важко виділити щось одне що мені запам'яталося, бо я пам'ятаю абсолютно все. Культурним шоком для мене були ті речі, на які мало хто звертає увагу: чисті вулиці, зручна система навігації по місту, якісна транспортна мережа, система оплати в транспорті, питні фонтанчики для птахів та тварин. Найяскравіший момент був на спільній екскурсії з групою - вона неабияк об'єднала нас.

Чого цей досвід тебе навчив?

Стажування навчило мене не боятися бути відкритою до світу, залишатися собою та робити щасливими інших людей. Бажаю іншим брати участь в стажуваннях не тільки через досвід співпраці з різними людьми, а й через емоційну збагаченість.

 Чому молодь повинна взяти участь у такому стажуванні?

Тому що це прекрасна можливість не тільки познайомитися з іншими культурами та підтянути англійську, а й знайти справжніх друзів в найвіддаленіших точках світу. А ще, можна просто відпочити від рутини та насолодитися життям як воно є.