Зроби перший крок до майбутнього роботи: безкоштовна виставка Future of Work тепер в Одесі

Зроби перший крок до майбутнього роботи: безкоштовна виставка Future of Work тепер в Одесі

Які професії та галузі будуть в тренді, як зміниться ринок праці до 2030 року та чому нестандартне мислення змінить майбутнє? Про все це і не тільки дізнаєтесь на інтерактивній виставці для молоді Future of Work про майбутнє роботи 2030, яка пройде в Одесі. 

Де: Одеська кіностудія, Арт-центр Віри Холодної (м. Одеса, Французький бульвар, 33)

Коли: -16 вересня з 15:00 до 18:00
- 17-19 вересня, з 10:00 до 18:00

Відвідати виставку - означає зрозуміти майбутнє роботи не тільки інформативно, а й інтерактивно. Бо ми підготували:

- стенди про цікаві факти майбутнього роботи;
- інтерактивні інсталяції;
- гейміфіковані практичні офлайн-події для молоді;
- кар'єрні консультації з особистого професійного розвитку;
- нетворкінг зі стейкхолдерами: бізнесом, молоддю, громадським і державним сектором та освітянами.

Чекаємо на тебе з 16 по 19 вересня в Одеській кіностудії, Арт-центрі «Арт-Братислава» (м. Одеса, Французький бульвар, 33).

Виставка Future of Work безкоштовна. Для дотримання карантинних вимог та безпеки, ми регулюємо кількість відвідувачів/ок на події. Тому реєстрація обов’язкова: http://future.careerhub.in.ua/

Виставка створена на основі національного дослідження “Future of Work 2030: як підготуватись до змін в Україні” про ключові тренди майбутнього: напрями та індустрії роботи для молоді, прогнози змін в освіті, навички, професії і місце роботи. 

Виставку Future of work  організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Партнери: Міністерство молоді та спорту України, Одеська обласна державна адміністрація

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.