Як активувати своє лідерство разом із AIESEC?

Як активувати своє лідерство разом із AIESEC?

Щороку близько 500 активних людей обирають розвивати свої лідерські якості разом із міжнародною молодіжною організацією AIESEC. 500 людей, які обирають змінювати світ, ставати кращою версію себе та вдосконалювати hard і soft skills.

Із 1948 року AIESEC докладає зусиль, щоб досягти миру у всьому світі,  а молодь отримує практичний досвід та має шанс зіштовхнутися з викликами та подолати їх, щоб отримати розвиток. Уже більше, ніж 70 років AIESEC продовжує свою діяльність попри всі обставини: пандемії та війни.

В AIESEC ми переконані, що лідерство – це те, що може розвинути у собі кожен, незалежно від того, де ти вчишся та ким збираєшся стати у майбутньому.

Як і кожна організація, AIESEC має свої цінності та наслідує їх. Це 6 засад, на яких тримається та розвивається лідерство:

Activating Leadership
Ми не боїмося брати відповідальність за розвиток лідерських якостей у інших, а також показуємо приклад та надихаємо інших ставати лідерами. 

Demonstrating Integrity
Ми діємо та ухвалюємо рішення чітко і послідовно. Ми втілюємо це через виконання наших обіцянок і відкриту комунікацію. Наші слова доповнюють дії, а дії - слова. 

Acting Sustainably
Ми діємо збалансовано для нашого суспільства й організації. Наші рішення виважені та спрямовані на потреби наступних поколінь.

Enjoying Participation
Ми створюємо сприятливе середовище, у якому молоді лідери через активну участь створюють нові ідеї. Ми із задоволенням беремо участь у роботі нашої організації.

Living Diversity
Ми навчаємося нового, коли працюємо у міжкультурному середовищі, та приймаємо думки інших. Ми поважаємо кожного і закликаємо інших робити корисні вчинки для людства.

Striving for Excellence
Ми турбуємося про якість усього, що ми робимо. Ми постійно розвиваємося через креативність членів нашої організації та покращуємо наші процеси.

16 серпня AIESEC в Україні знову відкрив набір!

То ж, у яких сферах можна розвиватися у AIESEC?

Customer Experience – у команді цього напрямку ти зможеш організовувати стажування для молоді: як для українців так і іноземців. Це твоя можливість знайти друзів та знайомих за кордоном та зануритися у інші культури.

Sales – робота цієї команди спрямована на встановленні партнерських відносин із компаніями. Також це можливість попрацювати напряму із компаніями громадського та корпоративного сектору.

Marketing – ця ж команда вивчає проблеми і потреби нашої аудиторії та молоді зокрема. Робота цієї команди також полягає у залученні більшої кількості людей на стажування, проєкти та події від AIESEC.

Project Management – у цій команді ти зможеш стати частиною івенту на всіх його стадіях: від генерації ідеї та мети події до безпосередньо його реалізації. Це твоя можливість створити міцний нетворк та щось нове для організації та країни.  

Скіли, які ти зможеш покращити у AIESEC:

Гнучкість та адаптивність
Важливо бути відкритим до нового та змін довкола, адже це запорука активної роботи.

Тайм-менеджмент
Бути самодисциплінованим та вміти розподіляти свій час правильно - обов'язково у сучасному світі.

Комунікація
Ця навичка про спілкування і в команді, і з іншими людьми. Налагоджена комунікація - розуміння під час роботи.

Командна робота
Вміти працювати у команді надзвичайно важливо, адже це прискорює шлях до досягнення спільної мети.

Критичне мислення
Аналізувати інформацію, робити висновки та приймати рішення - це те, що вимагає світ, у якому безліч фейків та непотрібної інформації.

Долучайся до AIESEC та активуй своє лідерство вже цієї осені! Долучитися до громадської організації можна за посиланням